Menu

Kváskový pšeničný chlieb 650g

Zloženie: pšeničná múka 50 %, pitná voda, pšeničný kvások 10 % (pšeničná múka, pitná voda), jedlá jódovaná soľ (soľ, jodičnan draselný).

Skúste ho s olivovým olejom, cherry paradajkami a mozzarellou.

Zobraziť recept

Výživové údaje:

na 100 g% *RI na 100 g
Energia972 kJ / 229 kcal11 %
Tuky1,1 g2 %
– z toho nasýtené mastné kyseliny0,3 g2 %
Sacharidy47 g18 %
– z toho cukry1,4 g2 %
Vláknina2,1 g
Bielkoviny7,3 g15 %
Soľ1,3 g22 %

*RI = referenčný príjem priemerného dospelého (8400 kJ/2000 kcal)

Kváskový pšeničný chlieb s rukolou, fetou, portobellom, opečenou cibuľkou a klíčkami

Čo budete potrebovať:
  • Baker street 26 kváskový pšeničný chlieb 450 g alebo 50 kváskový pšeničný chlieb 650 g
  • hrsť čerstvej rukoly
  • 100 g fety
  • 2 veľké šampiňóny portobello
  • opečená cibuľka
  • čerstvé klíčky
  • soľ a čerstvé korenie
  • olivový olej

Postup:
Postup prípravy nájdete opäť v našom videonávode.